Keikysivut

31.10.2013

Hollows & Fentimans All Natural Alcoholic Ginger Beer ja Stone’s Ginger Joe 4,0% ENGLANTI

Marraskuu yhdistetään nykypäivänä yhä vahvemmin ja vahvemmin viiksiin. Omatkin pensselit saavat jäädä ajamatta ja mikäs sen parempi tapa olisi aloittaa Movember, kuin skoolata viiksioluella alkutahdeille. Poimin Alkon hyllyltä Joen version ja Keskosta H&F:n samankaltaisen lietteen. Ensimmäinen inkiväärioluen panija liputtaa vahvasti viiksien perään, mutta toisella tuntuu olevan jotain erityistä viiksiä vastaan. Tämä käy ilmi panimon kotisivuilta.
Molemmat oluet ovat selkeästi enemmän limulinjaa, eikä olutgenrestä juurikaan voi puhua. Kumpaakohan Harry Potter mieluummin juo?
Inkivääri näyttelee selkeää pääosaa molemmissa yltiömakeissa juomissa. Ulkoisesti Joe on kirkkaampi ja hapokkaampi kuin simaisen samea H&F. Joe on myös vahvemman keltainen. Sinietikettinen tuoksuu aidolta (kiinalaiselta) inkivääriltä, kun taas vastustajan tuoksussa on pommacista esanssisuutta. Kokonaisuutena Joe on täysin liian makea ja vaikea juoda. H&F sen sijaan on miltei juotavissa ja siitä jää suuhun kiva inkiväärin polte.
H&F 40
Joe 22

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti